Sport en FitnessSokker

Andrei Solomatin: biografie, sokker loopbaan

Andrei Solomatin - een van die belangrikste spelers van die Moskou "Locomotive" van die laat 90's - vroeë 2000's. Dit was gedurende hierdie tydperk van "spoorweg" het die grootste sukses in die Russiese en die internasionale arena, en Solomatin bereik, saam met ander sterre van die tydperk - Chugainov, Janashia, Ovchinnikov - was die helderste spelers in die plaaslike kampioenskap.

Sy vroeë loopbaan

Andrei Solomatin, wat gebore is in Moskou op 9 September 1975. Sokker begin belangstel in die vroeë kinderjare met voer van sy vader. Pous en het die jong Andrew se Kinders en Jeug Sport Skool vir Olimpiese Reserve "Torpedo" (Moskou). Dit is die basiese beginsels vaardighede eerste stappe gedoen, in sy werk gelê op twee belangrike posisies waarop Solomatin later sy hele loopbaan gespeel - 'n sentrale verdediger en verdedigende middelveldspeler.

Die eerste volwasse span vir Andrew was "Torpedo" (Moskou). Die aansoek Solomatin gekom in 1992, toe hy 16 jaar oud was. In daardie tyd het, "Avtozavodtsev" gespeel in die Premierliga, maar ná 'n voorlopige stadium om voort te gaan die stryd vir die medaljes kon nie, het nie net drie punte. Solomatin as gevolg van kleins af en gebrek aan ervaring maak sy debuut in die seisoen en kon nie.

tweede liga

Die volgende seisoen om ondervinding op te doen en die moeder van Andrei Solomatin het na die hoofstad TRASKO. Hierdie FSM ( "Youth Football Skool") was 'n span wat gebaseer is op die basis, so die band is die Sowjet-Unie genoem. In die vorige seisoen TRASKO suksesvol gemaak vir sy doel in die derde sone van die 2de Russiese liga kampioenskap, afwerking in die 15de plek. Dit is die beste prestasie van die span in die nasionale kampioenskap.

In 1993 tref TRASKO in die 4de sone. Solomatin met die eerste wedstryd het plaasgevind in die verdediging basis. Die seisoen was lank, moeilik en dubbelsinnig. In 42 wedstryde daarin geslaag om te wen net 10 keer, met 19 nederlae. As gevolg hiervan - 16de plek en, soos baie spanne in die seisoen, as gevolg van veranderinge in die toernooi formaat, TRASKO het na die derde liga.

Solomatin gehou hier volgende seisoen. Op die oomblik is dit reggekry om 'n 12-myl geword. 2 seisoene Andrew verskyn op die veld 47 keer, scoring 8 doelwitte te bereik.

Onder leiding van Semina

In die offseason, Solomatin Andrey Yurevich ontvang 'n uitnodiging van die hoofafrigter van die Moskou "Locomotive" Yuri Semin en aangekom by die plek van "spoorweg". So ek het die mees suksesvolle bladsy in sy loopbaan.

Jong, maar durf Solomatin gevind onmiddellik sy plek in die span. Met die eerste wedstryd begin dit om te erken dat die speletjies. Eerste plaasvervanger verskynings in die einde, gou het 'n plek op die basis. Die debuut plaasgevind het in die eerste ronde in 'n tuiswedstryd met Samara "Wings of die Sowjetunie." Solomatin het die bank af in die 70ste minuut toe die telling was 1: 1 in plaas van Arsene Aiupova. 5 minute voor die eindfluitjie, "spoorweg" verdien 'n boete, wat Aleksei Kosolapov verkoop. In die res van die tyd, al geveg het om die oorwinning te bewaar, Solomatin selfs sy eerste geel kaart ontvang. steeds daarin geslaag om 3 punte in die wedstryd te kry.

Seisoen 1995 was 'n sukses vir die "Locomotive", die span het die silwermedalje, verloor 6 punte Moskou "Spartak".

eerste trofee

Die volgende jaar, alles gaan nie so goed. Na aanleiding van die resultate van die "lokomotief" van die seisoen was maar net op die 6de plek. Maar Andrei Solomatin het sy eerste trofee - die beker van Rusland.

Op die stadium van 16/01 verslaan St Petersburg "Zenith" - 4: 0, 1/8 met dieselfde rekening geslaan, "Uralmash". Solomatin reeds 'n speler van die basiese struktuur is. Verder, met die telling 1: 0 versuim het om Kamyshinsky slaag "tekstiele" en Moskou "Dynamo". In die finale, "Lokomotiewe" het het die sterkste span in daardie jare - ". Spartacus"

Solomatin Andrey Yurevich in die wedstryd het in die beginspan. Die eerste helfte blyk gevoel te wees - die spanne geruil twee balle. Maar in die tweede helfte van die stryd was meer hardkoppig. Ek het besluit om die lot van die trofee doel Yuri Drozdov vyf minute voor die einde van normale tyd. 3: 2 ten gunste van "Locomotive".

die koppies span

In die toernooi van Rusland, saam met die "lokomotief" 3 keer het hy die wenner van Andrei Solomatin. Sokkerspeler het die trofee gewen in 1997, toe dit in die finale te klop Moskou "Dynamo" - 2: 0.

In 2000 in die eindstryd teen CSKA Solomatin is vervang met rustyd met die telling 1: 1. Daarin geslaag om die oorwinning net ná ekstra tyd kry, is die beslissende doel aangeteken deur Ilya Tsymbalar in die 113de minuut.

In 2001, in die finale op boetes geslaan Makhachkala "Anji", maar Andrew in die seisoen in die laaste wedstryd het nie deelgeneem.

In die kampioenskap in die "Locomotive" versuim het om 'n ander "brons" en drie silwer medaljes te wen.

Solomatin in Europese kompetisie

In Europese kompetisie Solomatin, het sy debuut vir die "Locomotive" in die eerste ronde van die UEFA-beker. Die teenstanders "spoorweg" het formidabele München "Bavaria". Ten spyte span hierdie jong Semin se in die eerste wedstryd is nie uitgewis, en het 'n gas - 1: 0. True, die Duitsers terugslaan was vernietigend in Cherkizovo "Locomotive" was 'n bietjie van 0: 5.

Die volgende jaar, die "spoorweg" was in 'n keer in 1/16 van die UEFA-beker. In hierdie ronde, die Kroaties "Varteks" (0, 1 2 1) geslaag het, nie sonder probleme. A 1/8 in twee verliese gely het van die Portugese "Benfica" (0: 1, 2: 3).

Veel meer suksesvol was die seisoen van 1997/98. Eerste sekerlik geslaag Wit-Rusland "Belshyna" (2: 1, 3: 0), dan Turkse "Kocaelispor" (2: 1, 0: 0). In die 1/4 eindstryde in aanspraakmakers het Griekse AEK. Die eerste been in Athene het onbeslis geëindig, die tweede wedstryd in Moskou ook geëindig met 'n das, maar 1: 1, wat geskik is om die Grieke. Spa "Locomotive" Igor Chugaynov, 'n doel in die laaste minuut van die wedstryd behaal.

Sprokie geëindig in die semi-finaal. "Locomotive" is effens verlore Duitse "Stuttgart" - 1: 2, maar in die tweede been in Moskou ondersteuners koppe en nie gesien het nie.

Die volgende jaar, "Lokomotiv" weer bereik die halfeindronde van die UEFA-beker. Op die oomblik, die eerste wedstryd teen die Romeinse "Latium" in Moskou het onbeslis geëindig 1: 1, en die tweede wedstryd het geëindig met nulle op die telbord. Hierdie belyning gereël Italianers.

In 2000, die debuut van die "Locomotive" in die Champions League, het deelgeneem aan dit en Andrei Solomatin. Biografie van atleet in die groot Europese sokker begin in Turkye in 'n wedstryd teen 'Besiktas "in die 3de kwalifiserende ronde van die toernooi. Die suksesvolle debuut het nie noem, Semin se span verloor 0: 3. Net so gevorm en die terugkeer wedstryd, verslaan weer - 1: 3.

Oor 6 seisoene in die "Locomotive" Solomatin spandeer op die veld 143 wedstryde, Check 7 behaal doelwitte te bereik.

Gaan CSKA

Sedert 2002 Solomatin na CSKA Moskou. Hy het 'n span gereeld hier. In sy eerste seisoen in die nuwe span klaar die kampioenskap, gedeel die eerste plek met sy voormalige klub - die "lokomotief". In 30 wedstryde behaal die span 66 punte. CSKA behaal 21 oorwinnings, 2 meer as die "spoorweg", maar volgens die reëls van die seisoen besluit oor die lot van die trofee "goue" wedstryd.

Hy was gehou op 21 November by die stadion "Dynamo" in die teenwoordigheid van 34.000 fans. Solomatin is vrygestel in die beginspan teen die span wat onlangs die huis vir hom was.

"Lokomotiewe" mislukte vroeë doel in die 6de minuut die telling geopen deur Dmitri Loskov. 'N Doel wat die resultaat was die enigste een. "Locomotive" vir die eerste keer is die kampioen van Rusland, en Solomatin weer ontvang silwermedaljes.

Loopbaan in CSKA Andrew gegradueer in 2003, speel in al 64 wedstryde en het 4 doelwitte te bereik.

Nasionale span by die Wêreldbeker-toernooi

Die begin van die 2000's Solomatin in sy loopbaan - die mees suksesvolle tyd, dit is wanneer hy genooi om te speel vir die nasionale span. Andrew het sy debuut in die span 18 November, 1998 in 'n vriendskaplike wedstryd teen die Brasiliane. Die spel het nie gewerk sedert die begin, deur die 20ste minuut die bal geleerdes gelei 2: in Solomatin 0 en 32 minute vervang op die veld Kornauhovu. Daardie wedstryd geëindig met een van die grootste span nederlae - 1: 5.

Solomatin dan gedagvaar vir vriendskaplike wedstryde in 2000, en in 2002 getref die bod vir die Wêreldbeker-toernooi in Japan en Suid-Korea. Op die vooraand van die toernooi gespeel hy in 'n vriendelike toernooi vir die toernooi van LG. In die halfeindstryd wedstryd teen Wit-Rusland gelyk van die straf plek, sy eerste doel aan te teken vir die nasionale span.

Solomatin was die wêreldkampioenskap span gereelde. Maar die span het swak presteer. Klop die eerste been Tunisië - 2: 0, is deur twee letsels - 0: 1 uit Japan en 2: 3 deur België. Solomatin gespeel al die wedstryde sonder plaasvervangers, ontvang twee geel kaarte.

vandag

Na sy vertrek uit CSKA Solomatin na Krasnodar "Kuban", maar hulle het 'n totaal van 8 wedstryde. Vandaar na die Suid-Koreaanse "Seongnam Ilhva Chhonma" (en daar verskyn op die veld net 2 keer).

Hy het vir die Oekraïens "Obolon" Samara "Wings of die Sowjetunie", Nizjni Nowgorod "Spartacus" Makhachkala "Anji" en Moskou "Torpedo". Maar daar kon nie vasgestel word sonder om selfs 20 wedstryde per span. Die span Solomatin nie meer genoem. Hy tree in 2007 op die ouderdom van 32.

Vandag Andrei Solomatin - afrigter. Op die veld maak hy net die eerste stappe. Hy werk as 'n hulpafrigter van die jeug span van die klub van die tweede afdeling. Sy nuwe klub FC "Chertanovo".

ster span uit die lug is nie genoeg nie. Verlede seisoen, in die sone van die "Sentrum" FC "Chertanovo" het net 11de plek, scoring 8 oorwinnings in 26 wedstryde. Solomatin hooftaak op hierdie stadium - om talentvolle jong mense te bring.